Ja hej

Var tog du vägen Johanna? helt borta ju, du har ju inte uppdaterat dig på länge, men jag kan ju i för säg förstå dig. Du jobbar ju. Jag saknar att läsa dina inlägg. :)

Jag ska grilla i helgen och har letat efter grillsås som en galning. jag och min kille ska grilla, då vill man ju imponera med bra matlagning....eller i min fall med en god grillsås. Det enda jag har gjort är o leta grillsås. mina syskon tror att jag är matberoende eller nåt. hihi .. är man inte bra på o laga mat som Johanna så är man inte det. :) nu ska jag gå och spela fem i rad med nån på blip kram Anna

Jag är hemma

hej nu är jag hemma igen, det känns ganska skönt får jag säga. inte lika varmt här som på Corsica, med det är jag glad för. Jag tål tydligen inte värme så bra. På Corsica var det dyrt att leva, allting var överdrivet dyrt, inte bara för att det kommer turister utan det var allmänt dyrt. Kanske beror det på att landet tillhör Frankrike. Typ ett kilo vattenmelon kunde kosta upp till 30 kr. Äple också. Men annars var det jätte trevligt. vår husbil krascha nån reservdel hade gått sönder och det skulle kosta pappa 10.000kr, vi bodde i princip på en verkstad, 4 dagar!!! men stränderna och klipporna är helt otroliga. Många kommer dit för att vindsurfa och segla. Vi såg privat lyxbåtar värda över 50 miljoner, jätte fina. Vi sola och bada hela dagarna, åkta upp bland bergen bada i sötvatten och klagade på fransmänn. Jätte roligt.

Ja hur har det gått med min kostvanor da? Det kan jag säga... inte bra. De först veckorna försökte jag intala mig själv att banta lite, det gick ingen bra. jag åt godis ,chips, kakor för att inte tala om läsk. Jag dricker aldrig läsk, men på semestern, drack jag varje dag på de första veckorna. Sen den sista veckan började jag banta. Jag skulle ha börjat två veckor innan semestern tog slut.Jag åt bröd med tomat till frukost och massor av frukt. Till middagen åt jag massor av mat. Sen åt vi inte mer på hela dagen. Jag tränade nästan ingenting, det känner jag av nu. rumpan och magen hänger och valkarna har växt till sig rejällt. i helgen åt jag en stor pizza och en påse chips, inget jag är stolt över.
nu måste jag gå kram Anna

RSS 2.0