So She dances

Jag brukar inte lyssna på sån här music, men Josh Groban är det något speciellt med. Den här låten ger mig styrka.



Grattis Anna

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år.
Ja visst ska du leva, ja visst ska du leva, ja visst ska du leva uti hundrade år.
Och när du har levat, och när du har levat, och när du har levat uti hundrade år
Ja då ska du skjutas, ja då ska du skjutas, ja då ska du skjutas på en skottkärran fram

HIPP, HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA

Vill inte förstöra denna dagen, så jag återkommer med mer imorgon om mitt liv:P

Home sweet home... or what??

Hemma, tidigare än vanligt, skönt! Idag var det skärgårds dag i nynäs, åkte bara förbi för att lämna in mammas klocka, såg då en helt underbar ring. Får se om jag köper den på måndag.Jag hoppas det, ska åka och kolla på den och vi får se om jag köper den. Jag mötte B, vid vägen, när jag skulle hoppa in i bilen. Han åkte förbi och våra blickar mötes, det kändes som flera timmar av blickar, men varade bara i några sekunder. Sedan vid konsum mötte jag N, vi sa hej och han ser fortfarande snygg ut:P Folk som känner mig vet vilka jag menar. Nu ska jag se på film. Hörs eller syns på stan!!! MVH J

Nu är jag tillbaka igen, efter en lång tid utan att blogga

Hihi, lovade att jag skulle börja skriva mer, men nu ska jag börja igen. Det första jag kan säga är vad som har hänt.
1. Denise fyllde år den 3:e så jag och anna köpte en goodie bag med smink:D (vem vill inte ha)
2. Anna fyller år i morgon (31 augusti) 18år!!! Hurra hurra hurra...!
3. Jag fyller år den 5:e september nästa vecka!!!! Jippiiiii!
4. Jag gjorde slut med min pojkvän efter nästan 5år. Ibland växer man sig starkare, ibland växer man sig svagare. Vi har bestämt att vara vänner, (vi har ju gått igenom en massa) han kommer alltid att finnas i mitt hjärta!
Men nog med allt tråkigt.
Nu sitter jag på jobbet och bloggar, kollar på bilder och snackar med min kusin från Thailand. Jag bara längtar mig bort till på fredag, efter skolan så ska vi åka med Tallinks kryssning till ÅBO!!!! Med den nya partykryssningen Galaxy! Svin dyrt men helt klart värt det. Vi alla fyller ju 18!!! 

Kommer att skriva mer ikväll, MVH (snart 18) Johanna

Blondinbella

Kan inte folk bara låta blondinbella vara ifred, visst man kan ha blandade tankar och känslor om henne. Men att uttrycka sig negativt på hennes sida, Är inte det barnsligt??!
Om det är sant eller ej (det som hände i somras) så låt det bara vara. Låt henne bearbeta sin sorg och skriv negativa saker på hennes hatblogg istället.
Jag önskar att folk kunde vara lite snällare mot varandra, och att kvinnor/flickor världen om vågar berätta om det som hänt. Både bra och dåliga händelser. Jag LOVAR att jag ska börja skriva mer privata grejer, men en sak i taget.

En STOR kram till Blondinbella från Johanna


PS. KEEP UP THE GOOD WORK

Mamma Mia ?!

Jag är så trött på allt som har med mamma mia att göra, folk undrar har du sett filmen?? Nej, jag vill inte se filmen, jag nöjer mig med soundtracket. Alltså jag vill inte säga att jag hatar filmen, (jag har ju inte sett den) men det är något som får mig att villa spy galla över den. Men jag skulle nog hellre vilja se LOVE GURU med mike myers. Jag tror att jag kommer att kissa på mig av skratt. Den killen är ju helt crazy....
Kolla bara in alla hans andra filmer, jag läste en tidning på bussen och dom kritiserade filmen och sa att det var en tråkig film. Jag tror att jag bara kommer att smälla av. Om du går och ser den filmen och hör någon skratta högre än alla andra, kommer det att vara jag. Syns på närmsta bio salong:D
Kram Johanna

Hej nu är jag tillbaka från mitt sommar uppehåll

Shit vad skönt det har varit, fast ingen semester ingen ro. Bara jobba och plugga. Nu börjar vi snart i skolan och jag ha bara haft en veckas semester, EN VECKA!!
Under den veckan spenderade jag en massa pengar, Ouups, jag som skulle spara, tur att mamma finns och kunde hålla i mitt bankkort. Oh my good, jag brukar inte använda klänningar, men har köpt två underbara klänningar. En på gina tricot, en underbar fin klänning. Och en från Tiger of Sweden, så underbar och så fin. Båda har jag fyndat, ska sätta upp bilder snart. Köpte också en söt t-shirt med spetsdetalj, den med från Tiger of Sweden. Köpte två koftor. Äh, orkar inte skriva. Lägger in bilder någon gång under veckan.
Shit, jag har säkert gått upp i vikt, måste börja skärpa mig och kontrollera vad jag stoppar i mig. Jag har en tendens att äta mycket godis och skit mat när jag har mens värk och under sommaren har jag haft det värsta någonsin det här året.
Och som om det inte vore grädden på moset så har jag fått bältros för andra gången. Är jag en tant eller? Det är oftas äldre männsikor som får det, jag är ju knappt 18!!!

Bältros eller helveteseld är en sjukdom som orsakas av samma virus som orsakar vattkoppor. Efter en vattkoppsinfektion drar sig viruset tillbaka till nervknutor nära ryggmärgen där det ofta ligger inaktivt livet ut. Hos vissa personer blir viruset dock aktivt igen många år senare och orsakar då en bältrosinfektion.

Viruset vandrar utmed nervbanorna som går från ryggmärgen och ger smärta och blåsor utmed nervernas sträckning. Separata nervknippen löper horisontellt från ryggmärgen ut till vänster och höger kroppshalva, vilket gör att utslagen får den karaktäristiska formen av ett bälte runt hela eller halva kroppen. Nervpåverkan gör att smärtan ibland kan bli intensiv och av en art som inte lätt avhjälps med vanliga smärtstillande medel. I enstaka fall kan kronisk smärta kvardröja även efter att infektionen läkt ut, vilket kan ta månader. Effektiva läkemedel finns dock som förkortar läktiden och minskar risken för framtida besvär. (wikipedia)

Får se om jag skriver något imorgon.
KRAM Johanna


hej hej

ja nyss vägde jag mig , det stod 45-45.5 kg typ nåt sånt. alltså har jag gått ner lite mer,vilket är häpnasdväckande. I helgen åt jag choklad, baklava som inner håller nästan bara socker, chips, kakor, kexchoklad. Ganska mycket onyttigt.

      


Och efter detta sån trodde jag verkligen att jag skulle gå upp i vikt. Jag har sett att mina valkar har kommit tillbaka. Men på vågen så hade jag gått ner, konstigt. Idag så ska jag träna och plocka körsbär i trädgården. Senare kanske färga hårt.
Tråkigt att det är så dåligt väder ute, dystert och det blåser, igår regnade det häftigt.

Jag har inte pluggat nåt i sommar, vilket är inte bra. Efter som att jag har rester i Fysik. Jag trodde att jag skulle plugga, men har inte orkat. Och vi börjar plugget snart. :(      Kram Anna

RSS 2.0