Måste dela den här underbara, söta videorna





Dags att komma igen med mode igen

image31
Jag ska åka till Riga i helgen, så jag har plockat fram en massa shopping kläder. Njut och dröm...

Zetterberg metodenmått

Nu har jag mätt mig och resultaten är här:
När jag började på Zm då vägde jag  mig i skolan och då hade jag ätit innan och hade kläder på mig. så då stämde inte vågen riktigt exakt.  Då skrev jag frågetecken.
Men när jag mätte mig andra gången då hade jag ätit också men hade nästan inga kläder på mig då stod det 46.8 kg. Jag har väl gått ner 1-2 kg max.

Tidigare
Vikt: ?

Midja: 68
Höft: 87.5
Lår: 51
Arm: 25.5
Mitt på valkarna: 81.4
Mellan valkarna och längre ner på midjan: 78.5
Precis ovanför höften, där det är som smalast: 82.5 - 83

Nu:
Vikt:46.8kg
Midja: 62.5
Höft: 86
Lår: 50.5 ....inte mycket, men bra det.
Arm: 25.7 inte mycke ökning.
Mitt på valkarna: 78
Mellan valkarna och längre ner på midjan: 74
Precis ovanför höften där det är som smalast: 81.6

Resultaten är bra, men jag ska forsätta tills jag är nöjd. Jag tränar ungefär 17 stationer varje dag. Förutom på helgerna. Jag har märkt en stor skillnad på min mage, den är finare nu, ni vet plattare, mycket plattare och vältränad, jag är lite chockad. :) Nu känner jag mig friskare och mer tränad. Jag älskar att leva på Zetterbergsmetoden.
Nu ska jag gå och träna lite till och försöka få upp maten, jag åt för mycket, Middag: två Wraps med nästan bara grönsaker. Kram Anna.

Jag bara älskar den här låten


Johanna

Äntligen dag 14

Förlåt att jag inte har skrivit nåt under de senaste dagarna. Jag hann inte. Jag har jobbat på Ösmo marknaden I helgen ganska mycket folk. I lördags i alla fall. Nu har jag tjänat lite shopping pengar. Som jag ska handla upp i belöning för  mina två veckor på Zetterbegsmetoden. Den funkar bra. Men det visste jag redan HiHi..

Jag ska inte sluta med den här metoden utan forsätta så långt jag har nåt min riktiga mål som är ganska skrämande. Jag tänker inte berätta nu.

I Lördags åt jag till frukost: lite yoghurt, te
Lunch: skippade det, hann aldrig, för mycket kunder.
Midddag: Tre wraps.. hihim Jordgubbar och annanas

Södags frukost: Några vindruvor och te
Lunch: Thaimat, 1,5 dl ris och 1,5 dl kött och kyckling och massor av grönt. Ja just det tre vårrullar. Hehe
Middag: Spagetti med tomatsås, jättegott.
Jag gick från Ösmo ända hem till mig. Bra promenad. ca 3-4 km. inte så mycket men i alla fall nåt. 

Jag har tränat från i måndags nu. Har benvärk. Jag har sett att jag har blivit smalare där jag vill. Men det räcker inte.
Jag väger 46,8 kg tror jag. Ska bygga på musker och förbränna fett. Jag måste äta rätt med det är svårt att veta vad man ska äta.

Idag är det onsdag och jag ska mäta mig imorgon på morgonen. Jag ska se hur mycket jag har tappat kring det områden jag skäms för.

Final

Nu har jag gått på detoxdiet i två veckor. Jippi äntligen klar. Här kommer mina mått:
Läng: fortfarande ca 167cm

Kg: 64

Midjemått: 74cm

Stuns: 98cm

Mage:
Lår: 58cm
Arm: 28cm
Bröstvidd: 83cm

Okej... mina gamla mått:
Längd: ca 167cm
Kg: 66
Midje mått: 79cm
Stuns mått: 102cm

Mage: 90cm
Lår: 61cm
Armar: 29cm
Bröst vidd: 85cm

Man märker ingen skillnad så mycket på vågen, men när jag mäter så ser man att jag har gått ner några centimeter lite varstans. Jag ska fortsätta att äta rätt, inte så mycket med kolhydrater, godis och chips. Men nu får jag äntligen äta kött!!!!
Jag ska belöna mig själv med en weekend trip till Riga, åker nu på fredag. Lovar att ta en massa bilder.
Många kramar Johanna<3


Dag 9 på zetterbergsmetoden

Ju nu är det fredag, jippi. Jag ska äntligen få träffa alex. :)
Luch: Lite kött,lite sås, grönsaker, några tugger knäckebröd och ett och ett halft glas mjölk.
Den är metoden verkar stanna till för mig. Jag ser inte synliga reultat än och det är vara 5 dagar kvar på metoden. Jag vet att jag har gått ner ca 2kg och midjemåtten har minskat med ca 4 cm. jag mätte mig imorse, men jag är inte säker på att jag mätte rätt.


Morsdag på söndag. ska köpa blommor och nåt annat.
Jag ska jobba imorgon på ösmomarknaden med Johanna. Ska bli kul.
Kram Anna

me

514754-30

dag 8 Zm

Jag har jätte ont i mina ben och rumpan. Det hade jag igår också, med det är värre idag. Snacka om träningsvärk. När jag klev av bussen så gick jag nästan som en tant för att det gjore så ont. Alla andra undrade nog om jag var knäpp.

NU ska vi snrat paddla kanot. Ska nog bli kul. hoppas det inte är ansträngande för armarna, för jag har ont där också. Vi ska till muskön och padlda sen fika lite. Jag har med mig vatten och vindruvor och en päron, ska väl räcka.
Kram Anna

Dag 8 zetterbergsmetoden

Igår var det en vecka sen jag började med metoden. Det har gått bra men inte tillräckligt bra som jag hade hoppas på.

Igår var vi ute och åkte båt med klassen, vi stannade till vid en ö med fin strand. Där grillade vi. Killarna grillade hamburgare och korv. Jag och Johanna grillade vegetrariska grillspett. Det var faktiskt jätte gått. Johanna hade kommit över soja korvar och Halloumiost som var jätte jätte god att grilla.Jag jag hade det osten hemma men trodde inte det var god så jag lät det ligga kvar i kylskåpet. Det blir väl en jätte succé för johanna i och med att hon får typ bara äta tråkiga maträtter. Korven och osten blir hennes nya höjdpunkt. Jag tyckte mer om de grillade annanasen och championerna. Gud vad gott det var, det söta smaken kom verkligen fram i maten när man grillar det. Jag älskar grillad mat. Ja just det vi grillade några bitar äpple också. Det smakade som äpplepajs äpple.

Det var första gången klassen verkligen gjorde nåt tillsammans utanför skolan. Hur kul som helst. Roligast var när båten träffades av vågor och det guppade som fan.

Förutom grillningen så åt jag lite i skolan innan. Det mestod av majs och morötter, lite knäckebröd, tomat, lite pytte fisk och Mjölk.

När jag kom hem så gjorde jag och mamma lasagne, jag såg till att skippa såsen och osten på min del av lasagneformen. Det var gott.

Sen tillbringade jag kvällen med att träna och träna. Lår och ben,mage och rumpan, armarna och ryggen.

Kram anna

fortfarande dag 7 på ZM

Jag åt tacos till middag, super gott. men jag åt inte wrapsbröd, för det hade vi inte men jag åt inte heller majschips fast vi hade det i alla fall. :) Utan min middag såg ut så här: Massor av sallad, gurka, tomat,lök och lite lite tomatsås.Ca två matskedar köttfärs och stark chilisås plus två glas mjölk. Det är gott faktiskt. Jag blev jätte mätt på det här, det trodde jag inte.

Idag åt jag lite majs och morötter och lite annat till lunch. orkar inte skriva.

I alla fall så ska vi på utflykt med klassen imorgon. Matsäck och 10kr till båtpengar är det som gäller. Jag vet inte vad jag ska ta med mig. De flesta vill väl grilla korv eller tar med sig grillad kyckling. Jag måste tänka på vad jag äter, men samtidigt så vill jag inte sitta där med klassen och knapra på en morot eller nåt. De skulle tro att jag var knäpp.

Jo en fantastisk grej som jag har fått ut av den här Zetterbergsmetoden. Eller ja jag vet inte om den är bra egentligen, men jag tycker det. Min hunger är kontrollerad. Jag känner mig inte alls lika hungrig jämt som de första dagarna på denna metod. Jag hade då hungrighetskännsla hela tiden. Men nu verkar den nästan bort blåst. Jag kan känna att min mage vill ha mat, men jag har inte längre en stark behov av att fylla magen med mat längre. Helt otroligt. Även fast jag inte har ätit på jätte jätte länge. Jippiii. Nu ska jag gå och träna lite mer och göra lite läxor
Kram Anna

Zetterbergsmetoden dag 7

Förlåt jag skrev inget igår. Men det hände inte så mycket igår.
Jag hade ätit lite i skolan och gått med stavar i 40 minuter. Sen kom jag hem och åt middag. Spydde upp 3/4 delar av maten och sov två timmar. Jag vaknade och tränade lite. ja det var i stort sett allt.

I helgen så berättade jag för alex om min nya grej som jag skulle göra. Han förstod mig och tyckte att det var bra att jag tränade mer. Men han ogillade att jag åt så lite. Så det känndes skönt att slippa konflikter. Det känndes så skönt.

I fredags så åt jag en halv hemmagjord hamburgare som bestod av lite kött,gurka ,tomat, lök och tomatsås. en halv yoghurt. Massor av te.

I lördags så känndes det som om jag åt alldeles för ofta. Och jag fick lite ångest. Men vi tränade som fan. Vilket känndes bra. Vi var till och med ute och gick.

I södags så åt jag lite mindre men tränade stenhårt. Jippiii

Jag har mätt kring min kropp och har sett förändringar. Till och med Alex sa att det syntes. Jag har mindre mage och dem feta äckliga valkarna kring höften är nästan borta. Men jag är inte nöjd, jag vill att valkarna ska bort helt liksom magen. Det kommer bli svårt.  Kram Anna

Måste dela med det här till er


Hej

Jag har visst inte skrivit så mycket, jag ber om ursäkt men det här med detoxen tar på mina krafter och så är det så mycket i skolan nu. Jag LOVAR att skärpa mig.
Lite detox update, dag 8. Jag tror att jag dör. Det känns inte alls som något har hänt, det känns inte som om jag har gått ner något. Vill sluta men om jag slutar får jag ångest, det är ju bara ca 6 dagar kvar. Här är i alla fall en låt som muntrar upp mig:

 

Kram Johanna

Detox Update Dag 4

Hej hej, nu har jag precis haft internationellt prov i engelska, hoppas det gick bra:P

Dag3 på Zetterberg metoden

Igår höll jag nästan på att skippa träningen. Efter bloggandet så skulle jag lägga mig en liten stund för att vila och kolla på tv, men det slutade med att jag somnade till 20.30. Typiskt alltså. Sen orkade jag inte träna efter det, men efter ett klunk vatten och och envishet lyckades jag få upp ögonen. Jag tränade ca 27 minuter sammanlagt, men jag tittade på tv samtidigt så det blev en timme. Hihi 


Frukost: Te En och en halv lingongrova utan smör med lite leverpastej. 1 dl varm vatten med citronsaft. Sen en dl proviva nyponsoppa. (Rekomenderas till de som har ont i magen).

Lunch: lite mosat poatis 1/4 dl. Massor av ärtor,majs och paprika, lite rivna morötter, lite pizza sallad och en skiva morot dopat i konstig sås. Tre tugger av knäckebröd. Två glas mjölk.

Konstig nog blev jag inte så hungrig eferåt. Inte alls snarare.

Men en sak som jag har märkt, min maga har krånglat på de få dagarna som jag har kört Zetterbergsmetoden. Jag tror det beror på att magen håller på att vänja sig med allt.
Magen känns mörbulltad, ont, bullrig , uppsvälld av allt vatten. Jag blir även orolig i magen.

Middag: vet inte riktigt än, kanske tomatsoppa med lite kött och massor av grönsaker och te att dricka.

Jag ska se om jag kan hålla mig emot frestelser,man vill ju se bra ut i bikinin i sommar. På helgen är jag hos min kära pojkvän och håller mig inte uppdaterad.

I helgen ska jag köpa en massa frukt på hötorget så jag kan leva på gott samvete. Men ingen träning tror jag. Kram Anna


HEJ HEJ

Jag har inte skrivit på ett tag men min kollega har varit väldigt upptagen :P.
Jag har en rolig sida till dig som är lite fundersam om du väger för mycket eller för lite: http://www.markazits.com/diet/bmi.php

Jag har kollat lite där, ganska intressant. Igår så skrev jag ju inte men det får jag väl göra idag.
Mår mycket bättre, tror att min kropp har börjat vänja sig vid att inte äta sådant som jag brukar.
Men jag är skitsugen på chips och dipp. Min stora fälla. Kött av alla slag kan jag vara utan...


Igår åt jag:
Frukost: En kopp te +citron med varmt vatten + frukt
Lunch: Majs
Middag: Blåbärssmoothie

Kram J

Fortfarande dag två på Zetterbergsmetoden

Ja men det är ju så typiskt!
Igår kväll klagade jag på att jag åt för mycket och fick ångest efteråt.

Gissa vad jag gjorde nu då på middagen?

Åt för mycket, jag skulle laga mat idag till familjen eftersom jag kom hem först. Men jag var jätte hungrig och kunde inte vänta på att jag skulle laga färdigt middagen.
sÅ JAG ÅT I FÖRVÄG

Middag: 1 dl ris, två köttbullsliknade grejer fast avlånga. kanske 10 gram styck och såna där gröna långa grönsaker, sockerärtor eller någonting jag kommer inte på det nu. Chilisås massor.
Ännu värre efter det tog jag en mörk bröd utan smör med prickig korv på.
 Det var bara för att jag såg min syrra äta macka. (Mina små syskon kom hem strax efter mig)

Jag har nu lagat mat, det ble mos och korv och sallad. Själv åt jag inte det för jag har ju som sagt redan ätit...

Ahhhh samma kris som igår, nu får man ju nästan ångest igen av allt svullande, det här hände igår också. Och man borde ju tycka att vid det här laget så borde jag lära mig nåt av det ,att jag aldrig lär mig.



Nu ska jag gå och träna igen, jag tycker att det är super tråkigt och drar alltid ut på det. Kul att ni tittar.... :) Hoppas att ni inte är neagativ inställd till vad jag gör. Kram Anna.

Zetterbergmetoden dag 2

Hejsan, igår så åt jag väl mycket, så jag tränade extra länge istället.
Ja just det jag mätte  mig också. sätter upp måtten snart på bloggen.
Sedan satte jag och läste lite, i biologi boken, kul va?

Frukost: Två lingongrova utan smör med löjligt lite leverpastej och Te. Hehe jag var lite hungrig.

Lunch: Mycket majs och morötter, en halv tunnbrödliknade grej, ca 20g kött, drack två glas mjöl. Och smakade på någonting vegetarisk mosbulle.

Lite senare: Citron med varm vatten. Blääää..


                                                                                                

Idag hade vi nationella prov i Engelska, sista delen av provet var jag så okoncentrerad, var nog hungrig. Min blick flackade och jag såg vitt ljus på texten som jag skulle läsa. Sjukt jobbigt. Det känndes som att jag sabbade provet, vågade inte säga till läraren att jag mådde dåligt.

Gissa vad som hände på lunchen???
Det var köttröra och pitabröd i skolan idag. När jag och Johanna skulle lämna maten så började en av mattanterna kolla på oss när vi slängde maten och klaga över att vi slängde för mycket mat, hon pekade på restlådorna som var överfyllda. -kolla hur mycket ni slänger säger hon åt oss?
Jag reagerade inte så snabbt, men en stund efter så blev jag lite sur.
Vadå vi? Johanna slänge bara lite morötter och en bit bröd. Jag slängde lite mer, men inte ett berg av mat.
Och hon anklagade oss för lådorna fyllda av mat. taskigt som fan, inte hade jag och johanna orsakat det där. Det var ju samanlagda resultat av andra elevers rester. Omöjligt att jag och Johanna kunde lämna så där mycket tillsammans. 

Nu ska jag och Johanna ut och gå lite på rasten, det är faktiskt kul att vara ute och gå med en kompis:)  man blir så motiverad. Jag vet att man blir utråkad av att läsa om motion.

                                                        

Dag 3 Detox update

Idag har jag börjat att röra mig mer på rasterna, jag och Anna var ute och gick i ca 10min.
Mina måltider idag:
Frukost: 2dl frukt (banan och äpple) +frön och nötter, en dl varmt vatten och citron +grönt te
Lunch: Lite majs och morötter + en banan, ett glas vatten
Middag: Potatis, linssoppa och hembakade chips.

Idag har jag mått pissdåligt, sa inte så mycket om det till Anna, vill inte oroa henne. Min mage har varit orolig hela dagen och jag har mått illa. Känt mig yr och trött, orkar inte riktigt göra något. Hoppas att det blir bättre imorgon. Stod framför spegeln nyss och kollade på mina lår. Förut fanns det en påbörjan till celluliter, nu är det nästan slätt. Gud vad bra det känns att slippa se ut så här.
image29
Många kramar J

Faller snart tillbaka

Det här blir lite som en dagbok för mig, att uppdatera hur det går med Zetterbergsmetoden och hur jag känner mig.

Fan jag fattar inte hur jag gör det. Nu hade jag bestämt mig för att inte äta så  mycket och att jag ska vara stark.
Nyss åt vi här hemma en god middag. Oh jag ba svullade i mig det. Nån som känner igen sig eller?

Middag:  en halv dl potatis, tre chicken nuggets (jag tog bort de friterade degen från kycklingbitarna), 1dl ris och  1dl thaiwok och massor massor av  sallad. En glas mjölk.

Nu känner jag mig skamsen, det känns nästan som allt är förstört. Nu har jag ju gått runt hela dan hungrig i onödan. Hur ska jag se resultat om jag faller efter första dan. Typiskt mig. ÅÅHHHH.
Vad är egentligen lagom? Åt jag nyss för mycket mat eller vad det lagom? Var det lagom, så är det fortfarande lite på gränsen till för mycket mat för dieten.
Men jag kan tänka så här: man ska äta mellanmål och lunch och frukost och middag.
Jag hoppade över mellanmålen och åt för mycket middag, så det jämnar  faktiskt ut sig. :)  Nu känner jag mig lite bättre efter den tamkegången. Trots allt, läser man lite neråt på bloggen så står det att jag får äta kött. Hihi

Så där såg jag ut, fast jag är en tjej inte en kille.

I alla fall så ska jag snart gå och träna.
Lite sit-ups, magträning,rygg och arm, ben och rumpaträning. Det tar inte så långt tid, blir lättare om man tittar på tv samtidigt. och så ska jag dricka lite vatten och omega-3 för jag har hört att det är bra för förbränningen av maten. Sen ska jag vila och massera min mage. Och sen ska jag läsa lite om tips för bättre hälsa och form. Ja just det jag måste ta mått på min kropp, för att ha någonting att starta med.                                                                          
                                                                                                                                          


Det är så typiskt, Johannas och min pappa tänker typ likadant.
Jag berättade om min metod och pappa sa att det var en dålig idé.
Han säger att jag  är lagom och bra som jag är, att jag inte alls är tjock. Och så säger han att man ska ha lite valkar kring höften, det gör inget.
 -Har du sett någon tjej på stan som inte har valkar? frågade han.
Vissligen har många kanske lite valkar kring höften, Men hur fint är det egentligen? Hur många vill inte bli av med fettet?
Det spelar ingen roll vad han säger, jag blir deprimerad av fett. Jag vill kunna se fin ut.
Men pappa är snäll, det vore värre om han tyckte att jag var tjock och skulle banta 20 kg eller nåt. 

Jag har känt mig konstig hela dan, yrsel och koncentrationssvårigheter, darringar i hela kroppen. Magen kändes mörbultad. Nu slipper jag det i alla fall, efter som jag svullade i mig middagen!!

Hur går det för dig Johanna? / Kram Anna



Fortfarande dag1 på Zetterbergs metoden

Jag och Johanna har varit ute och tagit rask promenad två gånger. På rasten.
Sen har vi varit och vägt mig.

Jag är 154 cm och väger 47.5 kg
Jag ska gå ner 1-2 kg inte mer, får se om jag lyckas..

Jag har kramp i magen och känner mig dissig. Tror att det beror på att jag inte har ätit tillräckligt. Metoden innebär att jag får äta kött, lite av det bara och mycket frukt och grönt men helst lite av det också. Man ska äta ofta per dag och dricka jätte mycket. Det känns väldigt skönt att få äta lite kött i alla fall, Johanna får ju inte äta det alls. Men båda våra metoder innebär attt frukt och grönt är ok.


Imorgon har vi nationella i engelska, jag måste äta en stadig frukost, hur ska det gå?


kram Anna


Dag1 på Zetterbergs metoden

Igår fick jag för mig att jag åt för mycket och att det var för mycket olja i pytt i pannan. Så jag gjorde det enda somm jag visste, jag spydde upp allt, jag vet det är äckligt. men jag kunde inte låta bli, det var en lite tvångstanke tvinga mig till det. Jag får såna ryck ibland.

Idag
Frukost: Te, varmvatten med citron saft (Äckligt) jag fattar inte hur johanna står ut. och 1/4 del sur äpple.

Lunch: Lite majs, lite rivna morötter, en liten broccoli, lite pytte ris, tre tugga knäckebröd. Mycket mjölk.

Jag har druckit jätte mycket vatten idag.
Har ont i huvudet redan och det bullrar och gör ont i magen. Känner av lite yrselmed det är normalt med tanke på att jag gör det här.

Ps
  Johanna du är jätte duktig kämpa på!!!
Kram Anna

Zetterbergs metoden

Jag ska testa en metod att gå ner i vikt och få plattare mage. Den metoden har jag hittat på själv och följer man metoden sten hårt så går man ner i vikt. Men det krävs styrka att hålla sig ifrån frestelsen.

Regler:
  Ät så lite som möjligt, ät vid frukost lunch och middag och mellanmål. Gränsen för vad man får äta är minimal. Drick mycket vatten det är a och o, annars pallar man inte.

Den här metoden ska man helst göra på sommaren,men jag ska göra det nu, därför blir det en stor utmaning för mig. Jah älskar kött och godis:)    Kram Anna
    stek

Update Detox

Fortfarande dag 2. Det är jobbigt men får stöd från min mamma, pappa tycker att det är dumt men ska visa honom.
Jag tänkte skriva upp mina mått så vi kan jämföra om två veckor.

Längd: ca 167cm
Kg: 66
Midje mått: 79cm
Stuns mått: 102cm

Mage: 90cm
Lår: 61cm
Armar: 29cm
Bröst vidd: 85cm

Jag ska träna också, jag ska försöka gå mer, cirka 20 minuter per dag och varannan dag ska jag göra 10 minuters magdödande träning.
Ska göra det nu, får se imorgon.

Kram J

Detox dag 2

Anna frågade mig om vad jag ville uppnå med detoxen.
Vad vill jag uppnå?

  • Forskning, vad som händer med kroppen
  • Gå ner lite i vikt
  • Bli fin till sommaren
  • Må bättre, få fin hud och fint hår.

Vi får se vad som händer under dagen, en update ikväll.


Detox dag 1

Fick köpa godis åt mamma det var jobbigt, ville verkligen äta lite, eller smaka lite. Men det får jag inte, istället tryckte jag i mig nötter och gurka.
image28

Köpte mat idag så att det skulle räcka den här veckan, 200 spänn gick det på. Värsta rånet, jag är inte så speciellt glad men bara jag mår bättre efter de här veckorna.
Kram J

Detox diet

Nu hart jag bestämt mig för att prova den omtalade detox dieten, man ska äta enligt detox reglerna i två veckor. Vi får se vad som händer.


Detox, kort för avgiftning, är avskaffandet av potentiellt giftiga ämnen från kroppen. Även om detox är främst tänkt på som en behandling för alkohol-eller narkotikamissbruk, termen används också för att hänvisa till kost, örter och andra metoder för att undanröja miljö-och kostvanor toxiner från kroppen för allmän hälsa.


Idag är det den första dagen och då serverade de pizza och taco i skolan. Tur jag hade eller hur, men än så länge har jag klarat att hålla mig undan, men det är bara första dagen. Nu får jag försöka hålla mig till frukt och grönt, det svåraste för mig är nog att inte äta kött eller salt. Men om jag klarar det här så vet jag att jag kommer att må mycket bättre.
Vi får se hur det går imorgon.

image27
Kram J

Bra låtar!


06 - Madonna - Material Girl

MADONNA PAPA DONT PREACH

Internet problem och Interflora kris

Hela förra veckan sabbades mitt internet av ett jävla as inne på televerket. Fick tillbaka det i dag så nu börjar jag att lägga ut mina "dagens" men det kommer att ändras lite. Hoppas att ni inte blir besvikna. Problemet fixas snart och hoppas att ni fortsätter att läsa.

Nu ska jag berätta om Interflora krisen, om man ska handla med Anna så får man vara beredd på kriser och långa dagar :) (inget illa vännen jag älskar att umgås med dig)
Vi skulle köpa en bukett till Alex, som ni säkert har läst så fyllde han år. Vi gick in i affären och Anna hade som vanligt svårt att välja blommor till buketten och så skulle det vara billigt. Som vissa vet så är det ganska dyrt i nynäs (bellis) och hon velade, ví kom fram till 3 rosor och prydnads gräs. (Jag kom på designen). Ganska fint alltså.
Hon skulle skicka den till hans jobb och då tillkom det med 95:- så det landade på cirka 200:-.
Vi fyllde i alla papprena och då velade Anna IGEN. Kassörskan sa att priset kunde skiljas lite inne i stan men att hon skulle betala lite extra, hon ville inte det så kassörskan skulle ringa runt och fråga efter priserna. De hade inte samma nyanser som vi hade bestämt och så blev det lite dyrare. Hon ångrade sig och då fick jag gå och säga att vi inte ville ha blommorna.
På bussen hem så sa jag att hon kunde ha köpt blommorna och lämnat dem till Alex när hon åkte till honom samma dag. Oj!! vilken blick man fick då, hon hostade fram: "varför sa du inget tidigare". Det enda jag kunde var att ruska på huvudet och le.
Ja, varför kom jag inte på det tidigare? Nu kommer det dröja innan jag vågar gå tillbaka dit.

image26
KRAM J.


Knepig helg.

I onsdags fyllde min alex år, han fick en tårta av mig som han i princip åt upp själv :) och sen fick han massor av pengar så han kunde köpa själv det han ville, det är ju så svårt att hitta den perfekta presenten. Jag har varit ganska grining på helgdagarna, ingen bra sällskap precis för min födelsedagsbarn. Jag önskade att jag var på bättre humör. Framför allt eftersom han har jobbat över så mycket förra veckan, på valborg också! Men i fredags var vi lediga, super skönt. Han har varit som en prins i helgen och tagit väl hand om mig, fast det borde vara tvärtom. Hihi.. Han fixade frukost och lunch och gjorde allt som jag bad honom om för jag var sjuk.

I Lördags var vi inne i stan och tittade på Iron man ganska bra om man gillar action i överdriven mägd.

image25 kram A

RSS 2.0