En eller två sista koll

Ja jag åker som sagt på torsdag. Gud vad jag kommer att sakna Alex. Himla svårt det här. Och så fyller mamma år idag. Har proppat i mig tårta, kaffebröd och bulle, ja just det friterade räkor också. Både före och efter fikat åt jag friterade räkor. Mår så himla dåligt nu.

'Jag kom på en sak, förra inläggen jag skrev så sa jag att jag skulle frossa i mig massor av onyttigt. Jag började redan för ett tag sen. Nu kommer den stora frågan: Hur i helvete ska jag kunna se bra ut i bikini på semestern? Jag tänkte inte på det,hehe. Men om jag ska frossa, vilket jag redan har, så kommer jag inte se så bra ut i bikini. Det var ju det jag ville bland annat. Att se snygg ut i bikini. Nu är det kört, skit,skit,skit..Hur kunnde jag missa det? Det är ju det man gör på semestern,bada! Nu kommer ångesten fram. Känner mig redan så tjock. Jag får rå banta nu.

Jag brukar inte träna när jag är på semester, utan sitta och slappa och äta och njuta, men i år kanske jag gör det. Äta vet jag inte hur jag ska göra. Andtigen svällta mig och inte träna eller träna och äta eller träna och svällta mig.  

Jag har jätte mycket att förbereda innan resan, måste titta på tv och shoppa och åka till stan. Massor av saker liksom.

Johanna, Denise och Danielle ska åka till grönan nu på onsdag, de frågade om jag ville följa med. Så kul att de ska åka på grönan en dag innan jag ska iväg. Jag kan ju naturligtvis inte följa med pågrund av sista minuten packa och ordna. Ni vet ju själva hur det är dagen innan man ska åka iväg någonstans.

Jag hade pengar som jag skulle spara och spendera på resan och presenter. Men vi har inte hunnit iväg på nån resa förrän jag har spendrat upp mer än hälften av semesterpengarna. Det är inte klokt. Jag tänker varje gång att jag måste spara. Men så fort jag ser en rea på nån snygg tröja eller byxor så inhandlar jag den. Typiskt. Jag har handlat två tröjor, smink, tre byxor, örhängen, hårklämmer, telefonkort och presenter till mamma på mindre än vecka, typ. Jag har varit och handlat 4-5 gånger på denna vecka ochh varje gång har jag handlat nått för det pengar som jag skulle "spara". Senaste gången jag shoppat var i morse vid 10.50 tiden. Jag sprang som en galning in till farsta centrum, handlade fort som attan och sprang ut från cetrumet. Det var inte mycket folk på en måndag morgon i farst C. Så de som såg mig första gången jag sprang in i cetrumet fick se mig andra gången springa ut ur cetrumet. hihi jag sprang i högklackat så de hörde mig också. Det typ ekade i hela byggnaden. Sen fortsatte jag svettig och varm löpandes till bussen och från bussen till tågen för att sedan missa tåget.


Nu åker jag snart

Hej på er. Jag lyckas skit bra på zetterbergsmetoden. Skulle dock inte rekommendera det till er. Jag tror ni inte skulle klara av den. Det blir för mycket träning,svält och spyor men framför allt ångesttankar och må dåligt känslan, i för sig går det över med tiden. 

     
Men man ser resultat, jag blir överlycklig nu när jag har haft fina klänningar på mig, and i look great. Hihi. Bena är så smala och tränade, inga celluiter. Smala vältränade armar, fast rumpa, slank och platt mage. Min kille har märkt att jag har formats till det bättre, men han säger att jag såg bra ut innan också, bla bla bla men det är gulligt. Jag gör det här för hans skull... men mest för min. 

I alla fall nu när jag har lyckas med det mesta av de mål jag hade satt upp,så började jag frossa i mig massor av käk, Och jag har börjat äta mycket och ofta och ingen träning på 12-13 dagar. Jag känner hur jag börjar bli otränad och fet. Min mage är alldeles tjock och armarna feta igen.
 Men jag ska inte sörja nu. För jag ska åka på semester till Corsika.

     

    
Korsika


Det ska bli kul, det ser väldigt romatiskt ut. Det som gör mig sorgsen är att min Alex inte kan följa med. Jag skulle jätte gärna uppleva korsika med honom. Det skulle bli så jävla romantiskat och häftigt. Sen en anna grej, det skulle vara kul att få åka dit med tjejkompisarna Johannna och Denise. Gud vad crazy det hade varit.:)
Ja just det  vi ska till Sardinien också. Vet inte hur länge vi ska stanna. En sak är klart jag kommer vara väldigt solbränd. Jag tycker inte det låter så roligt.

  

   
Sardinien

Jag ska i början av resan äta massor av choklad, fett och socker. Alltså vanligt mat plus salami, korv, chips, godis, mozarella och såna feta grejer. Sen ska jag få ångest tankar och inbilla mig att jag är fet som en gris. På semestern brukar det inte bli så mycket träning utan oftast stilla sittande, då ska man inte äta så mycket ändå. När jag kommer hem är jag smal som en sticka...... Eller vi får se.... matfrosseriet kanske utartar sig. :)  Jag kommer att sakna Alex hela resan. Åhh.... snart börjar jag gråta.
 Mobilräkningen skulle kosta skjortan av oss. vi åker nu på Torsdag, Jag tror det i alla fall, det kom så snabbt, jag hade väntan mig lite senare. Nu hinner jag knapp vara med mina kopisar eller Alex för jag måste packa, städa, handla, växla pengar och massor av annat som man kommer på i sista minuten. Vi ska vara borta i 5-6 veckor, tror  jag. Kram Anna  

Mode från Riga

Nu är jag tillbaka från Riga. Det var underbart kul.. Här får ni se lite bilder och tips för folk som ska åka dit.

Bra shoppingkläder: jeans, gympa dojor, lätt reöja, solglasögon och tjock tröja.
I min väska fanns det:

Något som man bara måste köpa:

Vart ska man äta?

Vart ska man handla?
Det finns en massa underbara affärer i Östersjöns shoppingstad. Jag kommer inte riktigt ihåg vad affären hette men tror att det var "New Yorker". Underbar modern affär för alla smaker. Prisvärd och stor variation på utbudet.

Dag 19 på Zm

Jag är egentligen klar med min metod, med det skadar inte att forsätta lite gran. Eller det ser inte ut som jag forsätter. Jag äter mer nu, och får lite ångest av det. Ni skulle ha sett hur jag åt i lördags och i söndags. Min mage är fett tjock nu. Jag åt två stora wraps i fredags och i lördags råkade jag äta chips också, typ två små näven.
Lördag:
Till frukost åt jag två till tre wraps också. En wraps mestod av 1-2 matskedar kött och massor av grönsaker och sås. Lunch 200g ungstekt märgpippa och 5 skivor potatis och 2.5 st grönsaksspett.

Jag tränade i Fredags och i Lördags.

Söndag
Frukost:  2-3 dl Spagetti med skaldjur i tomatsås.
Lunch: två chorizo med bröd. Ni måste fatta hur mycket fett det är i korvarna. Jag kommer garanterat bli av med min fina mage.
Middag: en yughurt.

Jag ska forsätta träna så mycket och äta det jag vill förutom godis, kanske chips. Jag ska köpa massor av färska dadlar för de smakar sött och är super goda att äta vid soffan.. Hur som helst det är dax att bära klänningar och kjolar. Känns lite ovant. Kram Anna.

RSS 2.0