Veckans vill ha

Veckans vill ha kommer allt på bilden ifrån Lindex.se.
image24
Kram J.

Veckans köp

image23
Igår köpte jag got2b Sparkling, man måste bara älska den. Den luktar super gott
och håret behåller sin mjuka koncistent.  
Kram J.

Veckans hunk

Namn: Chris Evans
Född: 13 Juni, 1981
Gör: Skådespelare, (Fantastic Four, Cellular, Not An Another Teen Movie)

image22

Veckans stilikon

Jag lägger in det här lite sent, för jag valde visst en svår stilikon. Men jag är väldigt nöjd över resultatet.
image21


Veckans vara

Veckans vara är något som jag inte kan leva utan, Refreshing Toner från Nivea Visage & Nivea Creme.
Refreshing toner resultat: Huden blir helt rengjord och får en skön känsla.
image19

Nivea creme reultat: Huden håller sig naturlig fräsch, mjuk och smidig.
image20

Veckans hår

image18
Lugg är så underbart, så veckans frisyr är då = lugg.
Jag klippte en lugg igår, själv. Blev faktiskt bra:)

Någon annan som bara älskar Razorlight?


RAZORLIGHT - SOMEWHERE ELSE
Uppladdat av huntylch

Veckans inredning

Varje tisdag kommer jag att lägga in veckans inredningstips, denna vecka börjar jag med sovrummet.
image17
kram J

Cashmere mafia

image16
Någon annan som är bänkad framför denna underbara serie?
Måndagar kl. 21:00, TV3
Kram J

Veckans vill ha

Varje måndag kommer jag att lägga in vad jag vill ha den veckan som är. Så gör det till en vana att läsa bloggen varje måndag.
Kram J
image15

repris

Min krönika från Svenska, kanske inte lika allvarligt som Johanas men men.


Repriser

Hur många gånger har ni sett Snake on a plane?
Jag har sett den filmen minst sex gånger.

Tv boxer är en fin uppfinning med alla dessa kanaler, hur många filmer och dokumentärer som helst. Jag älskar alla dessa variationer av kanaler, för att inte tala om sportkanalerna, det gillar min pappa och min pojkvän.

Någonting som jag ändå stör mig på, är alla dumma repriser på kanalerna. Inte de repriser som sänds två gånger utan de repriser som sänds minst sex gånger. Det blir nästan som en tradition, att sända samma film tre gånger i veckan varje vecka.

Då undrar jag: är det någon som missar filmen hela tiden och ringer in för att ber Tv- bolagen att sända filmen igen och igen? Det blir jävligt tjatigt. Man betalar för kanalerna varje månad och det ända man får se är de uttjatade repriserna. Jag blir så trött på det.

Snälla Tv-bolaget vi är inte så efterblivna att vi måste se en film sex gånger för att fatta filmen.

Jag brukar undra för mig själv, när jag bläddrar förbi alla Tv kanalerna: finns det verkligen ingenting annat på Tv?
Det är just det, jag börjar misstänka att Tv-bolagen inte har nya filmer att sända och kör med det gamla, samtidigt som de hoppas på att vi Tv tittare inte ska märka någonting. Jag börja ifrågasätta deras verksamhet: sköter de verkligen sina jobba med att underhålla oss Tv tittare?

Tv-bolagen borde få ett kokt stryk, för så mycket som vi betalar för kanalerna och så mycket tid som vi lägger ner framför Tv:n så borde vi få nya färska filmer. Absolut inga repriser av någonting tråkigt som Snake on a plane.

Min lilla hjärtattack

JOhanna fick jätte ont i hjärtat idag över lunchen, hon hade väldigt roligt med min skosnöre och min aminitation av gravid mage. kram anna

Våran favvo låt


Kvinnans rätt i samhället

Min krönika från svenskan:

Varför tjänar kvinnor mindre än män?

Varför ska kvinnor stanna hemma med barn när männen får jobba?

Är kvinnor bara barnafödande robotar som ska ha hand om hushållet?

Men nu ändras tiderna, kvinnorna börjar styra mer och ordet feminist är inte längre något negativt.


Jag kan garanterat erkänna att jag är stolt feminist och kommer inte att bli en barnafödande robot som sköter hushållet. Visst älskar jag att laga mat och pyssla med inredning, men ingen man kommer någonsin få kliva över mig och bestämma.


Oftast kan man läsa i tidningarna om tvångsgifte, särskilt i vissa religioner. Kvinnor hanteras som ägodelar och ärvs vidare tills de dör. De ska ha på sig kläder så att ingen annan man än den som man är gift med får se kroppen, oftast är det bara ansiktet som får synas. Slöjan får man i samband med första mensen och förklaras då tillräcklig gammal att bli bortgift. En 10-årig flicka kan bli bortgift med en betydligt äldre man.


Är inte det sjukt att kvinnor inte får har en egen vilja? Borde inte sådant förbjudas?

Kvinnor som inte gör som de blir sagda slutar oftast som döda, de kallar det hedersmord. Fy fan, för folk som tycker att det är okej. Vi bor nu i Sverige och i Sverige är det inte okej! Men ändå ser folk genom fingrarna och tillåter sådant här att hända. Kvinnor blir bortgifta och tvingas att underkasta sig sin "man". (Om man nu ska kunna kalla en sådan diktator för en man).


Det borde finnas fler människor som Somaly Mam, hon fick barnens nobelpris i fred för sin insats att rädda unga flickor från prostitution. Hon såldes som ung till en bordell och kämpade sig till den prisbelönta kvinna hon är idag. Priset var hårt för henne, några kidnappade hennes 14-åriga dotter och sålde henne till ett bordell. Somaly Mam ville ge upp men dottern bad henne att inte ge upp.


Jag själv har inte gjort något för att förbättra kvinnors rättigheter, det enda jag har gjort är att kritisera. Är jag då lat?

Men man måste börja någonstans och har Somaly Mam som förebild, fast jag kommer säkerligen aldrig att hamna på samma nivå som henne. Men jag kommer inte att ta något skit från en man och säkerligen inte visa respekt mot en man/kvinna som påstår att kvinnor ska stanna hemma och betrakta mannen som ens herre. Det är bara bullshit!


image12Somaly Mam

Dagens outfit

image11

Med blicken mot sommaren

Vill ha lite nya stuff till sommaren, vill någon sponsra mig??
kram J.

image10

Green Peace


Hej på er mina änglar. Ni har väl hört talas om Green peace?
Det är en organisation som kämpar fö en bättre miljö och djurliv. Jag och Johanna ska nog joina dem. Vi har länge vetat att det råder en klimatproblem på jorden, men inte vetat hur vi som individer ska kunna hjälpa till. Nu har den perfekta lösningen kommit. :) Jag tycker att ni också ska joina Green Peace. Kram Anna
image9 
Här ser ni att Green Peace försöka stoppa en oljefartyg av goda anledningar. Titta bara, den lilla flotten mot den där stora tankbåten. MODIGt!!!

En tanke till några hjältar

Greenpeace som aldrig ger upp fast det ser svart ut. De kämpar alltid vidare för det som är rätt, de skyddar djur, miljön och framtiden! De är mina hjältar, jag ska hjälpa dem och gör det du med. http://www.greenpeace.org/sweden/

image6
image5

kram J.

Behöver inte vara kinky

Väldig sööt va? Men oftast kopplas dessa till snusk, men vid första anblicken är dessa helt super söta. Mer kinky till alla. Varje polis borde bära dessa, mer skoj till alla bovar! Ett stort plus de gör inte ont!! Hahahaha
image4
Många kramar J

oink oink

image2
Idag känner jag mig lika glamorös som Miss Piggy, den snyggaste grisen.
VArför är man så utseende fixerad egentligen? Varje dag kritiserar jag olika personer, säger inga namn, att de har NO TASTE AT ALL. Men vad ger mig rätten att kritisera dem? All rätt i världen, haha.
En tjej, som jag fick reda på bloggar, har typ alltid en trikå eller klänning på sig hela tiden med jeans eller annat på sig nertill. Det verkar som om hon inte har något annat på sig. Men det kan väl vara fint ibland, men på henne NO NO.
Åh, just de. Jag hittade lite STUFFS som jag verkligen ville ha. Skorna finns att köpa på http://www.have2have.se/
och cosmetikan på http://www.eleven.se
image3

Många kramar. J

Fatta stilen!

Idag såg jag en tjej som typ bröt mot alla moderegler?! Hon har nog ingen spegel hemma, ifall hon har det måste det vara en väldigt liten. Jag ska inte kommentera hur hon såg ut men hon borde veta att man inte ska matcha skinnjacka med pannband och gråa mjukisbyxor. NO NO NO!
Många kramar J.


En bild som roar

image1
Hahaha, vi hade så kul på älvsjö mässan. Men fråga inte vad jag gjorde med det där håret, men jag kan säga att det var jävligt kul iallafall. Kram J

Senaste händelsen

Jag och Johanna kom försent till lektionen och hon alltså johanna började gråta. Alltså sååå töntigt!!!

I love you baby

Två dagar kvar tills det är helg, jag blir deppig av att tänka på det. Hur ska jag orka två dagar i plugget? Man gör ju inget kul, men visst tar jag det seriös på studerandet. jag längtar tills jag får träffa min underbara pojkvänn. Bättre kille finns inte, sämre tjej än jag finns absolut inte. Hur ska jag kontrollera mina egotrippade behov? Hur mycket jag än försöker, så slutar det med att jag alltid gnäller på honom som en jävla gnällkäring. Han är beundransvärd som står ut med mig. I love you.
Hoppas vi hittar på någonting kul i helgen. Jag är inte så medveten om olika tillställningar som finns inne i stan, förr var jag alltid det men senare tid har jag uppskattat hemmakvällar mer. Vad fan, håller jag på att bli vuxen eller?
Vet du någon tillställning som är värt att gå på så informera mig.


Hejsan mina änglar.

Jag var inne i stan och gissa vem jag möte?
Jo självaste Måns Zelmerlöv!!... Måste säga att han såg bättre ut på tv.
Går man tillräckligt mycket på stan så träffar man en massa kändisar. Eller ja en eller två om man har tur.

Snar är det dax att välj a universitet för min del, eller om ett år snarare. jag har ingen aning om vad jag vill syssla med eller vilken inriktining jag vill satsa på. Visst jag går på teknikprogrammet just nu, men det känns som om jag kanske har valt fel. Nä jag vet nog att jag har valt fel. Men vad ska jag göra då? Jag kan inte hoppa av och gå om, det skulle kännas konstigt. Men i alla fall jag ska välja universitet, med det är lite svårt att försöka hitta någonting man vill hålla på med, med tanke på att det ända jag vill är att shoppa och va rik. In my dream kan jag ju säga. Min bästa polare Johanna, jätte trevlig tös, hon vet vad hon vill hålla på med och går redan igenom olika universitets kataloger . Himla tråkig grej att göra, men viktigt. ja just det jag och min bästa polare delar den här sidan tillsammans. Så om storyn ändras så är det bara Johanna som bloggar. Jag e föresten Anna. Det ä vi som ska ta över världen.
Åh just det, har vi naturprov nästa vecka Johanna?

RSS 2.0